Startside

torsdag den 24. oktober 2013

Skønne efterår 








Jeg har stadig en masse æbler i haven, og da det er begrænset hvor mange æbler hestene kan spise, så bliver de brugt til pynt rundt omkring i efterårs haven. Og med det skønne efterår vi har haft i år, elsker jeg at gå rundt i min have og nyde de smukke farver og mærke solens stråler.

mandag den 21. oktober 2013

Smukke konsolborde.

Når jeg engang skal have lavet min stue om, kunne jeg rigtigt godt tænke mig at få et smukt konsolbord ind og stå ved mit vindue. Hvor jeg kan lave nogle smukke stilleben med brugskunst og blomster. Her er nogle ideer med konsolborde.
 


 


 
 
Alle er smukke synes jeg, det vil nu nok være det hvide på øverste billede eller den på billede nr. 2 som jeg ville vælge. God dag til Jer alle.

lørdag den 19. oktober 2013

Tivoli.


Vi var en tur i Tivoli igår. En gråvejrsdag, men stadig en skøn tur til Tivoli. Der var smukt pyntet op til Halloween, græskar overalt, så smukt. En hyggelig dag med familien,skønt. Her et par billeder fra en dejlig familie dag i Tivoli. Nederst et billede af mig og min skønne datter.






Håber i alle har nydt Jeres efterårsferie, det har jeg.

onsdag den 16. oktober 2013

To weekenders arbejde


Har de sidste to weekender flettet med pil. Forrige weekend var jeg på kursus og i denne weekend har jeg flettet med en veninde. Det har bare været hyggeligt, ren terapi. Her et par billeder af de sidste to weekenders hårde arbejde.

Denne her er den første kurv jeg lavede, er nu ganske tilfreds med resultatet. 


Så kom der lidt mere styr på teknikkerne, og lidt anden flette teknik. Denne kurv er jeg blevet rigtig glad for, den skal hermed bruges til mit værktøj til pileflet. Remmen er fra Jarpurs gamle trense, lidt alternativ, men med noget som betyder meget for mig, og som har en historie. Elsker at genbruge :-)




Jeg var jo ikke den eneste der var kreativ sidste weekend, Her er det samlede resultat. Min datter Emilie kom også igang med at flette, hun har lavet en kurv, flettet i krukkerne og alle de andre småting.
De små krukker er super søde med lys i udenfor i denne mørke tid. 


Rigtig god dag til jer allesammen.

lørdag den 5. oktober 2013

Pileflet, elsker det.


Er i denne weekend på pilefletkursus. Sidder nu i sofaen, efter en dejlig dag med pileflet hos min dygtige underviser Nancy, drøntræt og med ømme fingre. Og skønt er det, at tage afsted om morgenen, vinke farvel til familien, og bare bruge en weekend hvor man fordyber sig i pileflet, komme hjem til aften til lækker mad og rødvin, livet er bare skønt.


Pilen er klar. Og jeg er klar til endnu en flettedag imorgen. Flere billeder følger imorgen.
Fortsat god weekend.

torsdag den 3. oktober 2013

Næste års projekt.......

Det må afgjort være at få lavet et bed med georginer. Har set så mange smukke georginer på de blogs jeg følger, og jeg har ikke en eneste i min have. Så jeg måtte ud og købe et par stykker, som nu står på mit spisebord. 
Den smukkeste blomst, nærmest som et lille perfekt kunstværk.


Og jeg vil have dem i alle mulige smukke farver, her er flere eksempler på disse fantastiske smukke blomster fundet på nettet.




Og til jer der har georginer i haven, nyd disse smukke blomster og ha' en skøn dag.